Scalok

Scalok, de steiger met de snelle buisverbinding

Of het nu gaat om een tijdelijke metselsteiger voor de nieuwbouw, of een steiger die langer in gebruik is voor renovatie of onderhoudswerkzaamheden in de bouw of industrie. Scalok, het nieuwe steigersysteem van Scafom-rux, biedt voor alle toepassingen een oplossing.

Scafom-rux is de enige Nederlandse producent van meerdere, algemeen toegepaste steigersystemen. Met ingang van 2020 is het leveringsprogramma uitgebreid met Scalok. Dit is een traditionele steigerbuiskoppeling waarvan de buizen worden gekoppeld met behulp van een handige en snelle sluiting.

De flexibiliteit van Scalok biedt de mogelijkheid om voor ieder gebouw en bij iedere technische installatie snel een stabiele en veilige steiger te bouwen die voldoet aan alle wensen van de gebruiker. In basis als klasse 4 metselsteiger, maar met de juiste aanpassingen kunnen ook klasse 5 en klasse 6 steigers worden gerealiseerd. Met een compact pakket aan steigeronderdelen wordt de steigerbouwer in staat gesteld om op zeer flexibele wijze steigers te bouwen voor de reguliere bouw en industrie.

steigermateriaal

Ringscaff

Stempels

Trappentoren

Kennismaken?

Afspraak maken met één van onze experts?

We willen u graag van dienst zijn.