Ringscaff

Ringscaff, de veelzijdige en stabiele ringsteiger

Ringscaff is de trots van Scafom-rux. Dit veelzijdige en uitzonderlijk stabiele systeem is compatibel met conventionele modulaire steigersystemen. Het voldoet aan alle internationale normen op het gebied van functionaliteit, aanpasbaarheid, duurzaamheid en veiligheid.

Ringscaff heeft echter eigen toelatingscertificaten – dankzij externe en internationaal erkende testprocedures – waardoor Ringscaff met compatibele systemen kan worden gecombineerd.

Ringscaff zonder risico’s mixen
Het Ringscaff-systeem wordt wereldwijd gebruikt en is goedgekeurd in veel landen. In Europa beschikt het systeem over officiële goedkeuringen van het Duitse instituut voor bouwtechnologie DIBT, het Franse AFNOR, het Zweedse SP en het Spaanse AENOR. Onlangs heeft DIBT het productcertificaat voor Ringscaff volgens EN-normen uitgebreid en vernieuwd (Zulassung Z-8.22-869).

Het Ringscaff-systeem mag en kan probleemloos en zonder risico’s gebruikt worden in combinatie met vergelijkbare systemen. Daar is het systeem ook voor gecertificeerd. Opvallend detail: door de inzet van Ringscaff ontstaat er in veel gevallen zelfs een betere en veiligere steigerconstructie!

De eenvoud en logica van het systeem minimaliseert foutkansen tijdens de snelle en efficiënte (de)montage. Maar de besparingen beginnen al bij de kwaliteit van het materiaal, de lange levensduur, de zeer lage onderhoudskosten en de efficiëntie bij opslag en transport. Vanuit economisch perspectief past Ringscaff in elke projectbegroting.

steigermateriaal

Ringscaff

Stempels

Trappentoren

Kennismaken?

Afspraak maken met één van onze experts?

We willen u graag van dienst zijn.